3.6% OFF

Rilastil MAN Eye Contour Gel Cream

Original price was: 14 €.Current price is: 14 €.

Category:

Description

Krem xheli për zonën rreth syve jep një efekt freskues të këndshëm, zvogëlon fryrjen e qeskave të syve dhe rrathët e errët, duke kundërshtuar në mënyrë efektive shenjat e lodhjes dhe shfaqjen e rrudhave.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rilastil MAN Eye Contour Gel Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *