7.5% OFF

Rilastil SUN SYSTEM

Original price was: 20 €.Current price is: 19 €.

Category: Tag:

Description

AK REPAIR 100 SPF 100

Emulsion i cili hidraton dhe mbron lëkurën e ekspozuar ndaj rreziqeve të shkaktuara nga faktorët e mjedisit (ndotja dhe madje edhe në rast të dëmtimit aktinik).
Gjithashtu i përshtatshëm për lëkurën më të ndjeshme dhe delikate, të predispozuar për skuqje dhe shfaqjen e njollave të lëkurës.
E pasuruar me filtra të diellit SPF UVB> 100 dhe SPF UVA> 50

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rilastil SUN SYSTEM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *